Skriestuvai 

Prekių kiekis: 8

Skriestuvai yra kanceliarinės priemonės, skirtos apskritimams nubrėžti, taip pat naudojamos ir atstumams išmatuoti. Jie reikalingi matematikos, braižybos pamokose, būreliuose ar panašiuose užsiėmimuose. Skriestuvas yra reikalingas kiekvienam mokiniui, kartais, priklausomai nuo veiklos specifikos, jie naudojami ir biuruose, gali pagelbėti namuose. Kaip tik domitės, kur įsigyti gerą skriestuvą? Puiku, jūs esate ten, kur reikia, – mūsų pasiūlymų gausoje tikrai rasite tinkamiausius.

Skriestuvai mūsų asortimente

· Parduodame skriestuvus po vieną ir komplektais. Komplektą paprastai sudaro skriestuvas ir keli priedai skriestuvui bei patogesniam braižymui. Turime skirtingų komplektacijų, todėl išsirinksite, kas aktualiausia Jums. Rinkinys labai patogus variantas mokiniui – viskas bus vienoje vietoje, nepasimes, bus lengviau palaikyti tvarką kuprinėje ir darbo vietoje.
· Kai kurie skriestuvai parduodami su papildomomis šerdelėmis – labai patogu, kadangi nereikia sukti galvos, kai šerdelė netikėtai pasibaigia. O taip tikrai nutinka netinkamiausiu metu!
· Mūsų mokykliniai skriestuvai supakuoti tvirtuose plastikiniuose dėkluose arba dėžutėse. Plastikinis dėklas kompaktiškas, užima mažiau vietos, o dėžutė standi, tvirta, suteikianti patikimą apsaugą. O pats skriestuvas metalinis.
· Patogu, jei skriestuvas komplektuojamas su liniuote, mat neretai nubrėžus apskritimą jį reikia išmatuoti arba, atvirkščiai, nubrėžti pagal duotus matmenis, tad drauge esanti liniuotė suteiks papildomo patogumo.

Skriestuvai mokyklai internetu

Jei planuojate artimiausiu metu pirkti naują skriestuvą ar net ne vieną, taupykite brangų savo laiką ir pasinaudokite pirkimo internetu privalumais. Jums nereikės nė iš namų ar darbo vietos išeiti. Skriestuvai internetu – spartu ir labai paprasta.

Kur įsigyti gerą skriestuvą?

Jei domina kokybiški mokykliniai skriestuvai ar jų rinkiniai, kiti matavimo įrankiai ar mokyklinės prekės patrauklia kaina, tuomet nekantriai Jūsų laukiame Vilniuje, „Dolovijos“ parduotuvėje, kur maloniai nustebins mūsų asortimentas. Atvykite, apžiūrėkite asortimentą realiai, pasinaudokite puikiu kainos ir kokybės santykiu. Užtikriname dėmesingą aptarnavimą ir pagalbą renkantis poreikius atitinkančias prekes.